Жан Mоне модул за Европско монетарно право садржи три предавања и један тренинг који ће се одржавати у року од 40 наставних часова у току једне академске године и очекује се да ће на овим курсевима учествовати око 20 студената. Предавања се одржавају на Правном факултету Универзитета у Нишу у марту, априлу и мају академске 2020/2021, 2021/2022. и 2022/2023. године. Модул се састоји из 40 часова предавања, организованих у двочасовне блокове (укупно око десет недеља). Студенти након успешно реализованих свих наведених активности добијају Сертификат Универзитета у Нишу о завршеном MONELA модулу који представља легитиман документ и верификује додатно знање кандидата.

НАСТАВА НА ЖАН МОНЕ МОДУЛУ ЗА ШК. 2021/2022. ГОДИНУ

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће додела сертификата полазницима друге генерације Жан Моне модула за Европско монетарно право, бити одржана 14.10.2022. године на Универзитету од 14 часова у склопу глобалног обележавања Еразмус недеље у свету.

АГЕНДА: погледајте документ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ДОДЕЛИ СЕРТИФИКАТА

Са великим задовољством Вас обавештавамо да ће додела сертификата полазницима друге генерације Жан Моне модула за Европско монетарно право, бити одржана 14.10.2022. године на Универзитету од 14 часова у склопу глобалног обележавања Еразмус недеље у свету.

АГЕНДА: погледајте документ

ОБАВЕШТЕЊЕ О ФИНАЛНОМ ТЕСТУ

Љубазно се обавештавају сви полазници Жан Моне Модула за Европско монетарно право за (академску 2021/2022 годину) да ће полагање финалног абц теста за проверу знања бити одржано у суботу, 02.07.2022. године од 09 часова.

Жан Моне гостујуће предавање проф. др Маје Настић на тему "Корпоративна одговорност за поштовање људских права"

(понедељак, 11.04.2022. године у 15 часова, онлајн Правни факултет Универзитета у Нишу)

Љубазно обавештавамо полазнике Жан Моне модула за Европско монетарно право да ће у понедељак, 11.04.2022. године у 15 часова на Правном факултету Универзитета у Нишу бити одржано гостујуће предавање проф. др Маје Настић, ванредног професора на Катедри за јавноправне науке Правног факултета Универзитета у Нишу, под називом "Корпоративна одговорност за поштовање људских права" у оквиру курса „Правно регулисање новог економског управљања у Европској унији“. Узимајући у обзир ситуацију проузроковану пандемијом COVID-19 и обавезну примену епидемиолошких мера за заштиту живота и здравља, гостујуће предавање ће бити реализовано онлајн путем ZООМ платформе која ће бити бесплатна за учеснике.
АГЕНДА: погледајте документ

ДРУГА ГЕНЕРАЦИЈА ПОЛАЗНИКА ЖАН МОНЕ МОДУЛА ЗА ЕВРОПСКО МОНЕТАРНО ПРАВО - MONELA

РАСПОРЕД ЧАСОВА НА ЖАН МОНЕ МОДУЛУ ЗА ЕВРОПСКО МОНЕТАРНО ПРАВО ЗА ШКОЛСКУ 2021/2022. ГОДИНУ

КОНКУРС ЗА УПИС ДРУГЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ ПОЛАЗНИКА НА ЖАН МОНЕ МОДУЛ ЗА ЕВРОПСКО МОНЕТАРНО ПРАВО

Универзитет у Нишу објављује конкурс за упис друге генерације полазника на модул “Жан Моне модул за Европско монетарно право” у школској 2021/2022. години у оквиру пројекта Жан Моне као део ЕРАЗМУС+ програма. Рок за подношење пријава је 27. фебруар 2022. године. Све информације о модулу, условима уписа и начину пријаве на Конкурс могу се наћи и на интернет сајту Модула: http://monela.ni.ac.rs.
Текст конкурса: погледајте документ
Образац пријаве: преузмите документ





 

Предавања - Монетарни спорови и Европски суд правде

Предавања - Фискална правила у ЕУ

Предавања - Право Европске централне банке

Предавања - Економско управљање у ЕМУ

Љубазно обавештавамо полазнике Модула да се материјали за предавања налазе на платформи Google Classroom којој могу приступити преко кода који је достављен електронском поштом.

Силабусе предмета за Жан Mоне модул за Европско монетарно право, полазници курса могу наћи на платформи Google Classroom. Приступ овој платформи полазници курса добиће благовремено, путем e-mail адресе.

Оставите нам Ваш e-mail и слаћемо Вам важне информације!